Allsvenskan

Efter 17 matcher har Malmö FF en trygg ledning i Allsvenskan med 40 poäng. Dessa poäng utgörs av 12 vinster, fyra oavgjorda och en förlust. Tätt inpå ligger AIK och jagar första platsen med 34 poäng. De har 10 vinster, fyra oavgjorda och tre förluster. Malmö, som vann 2013, vill självklart ta hem förstaplatsen även i år men AIK är minst sagt motiverade att utmana dem.

Allsvenskan

Tippa på matcherna

Du vet väl att du kan tippa på ditt favoritlag i Allsvenskan? Det är ett roligt sätt att göra världens bästa sport lite roligare. Även om just Malmö FF och AIK inte ger så hög utdelning under sina matcher finns det gott om andra lag med betydligt högre odds. Dessutom kan man alltid räkna med en del skrällar. Läs därför på inför varje enskild match och gör en bedömning av de förutsättningar de två lagen har att vinna. Är du en oerfaren tippare men vill bli bättre går det att hitta mycket information på internet från professionella tippare. På exempelvis Tippat kan du ta del av dagens speltips. Allsvenskans egen nyhetssida är också en bra källa.

Ha roligt

Att ha roligt när man tittar på fotboll är en förutsättning för att fortsätta följa matcherna. Om du inte har möjlighet att gå på matcherna själv kan du enkelt via din dator, TV eller surfplatta följa de Allsvenska matcherna hemifrån. När du tippar på en match tillför du en extra spänning vilket gör det än roligare att följa matchen.