Fotboll på Heden

Bra konditionsträning

För att orka med fotboll eller annan sport för den delen så är det viktigt att man konditionstränar. Oavsett om du spelar fotboll på hög nivå eller bara för skoj skull så är bra konditionsträning viktig för dig.

Se till att hitta det som passar dig bäst. Tränar du på elitnivå så har säkert klubben ordnat detta för er men om du spelar för skoj skull så kan du få ordna detta på egen hand.

Något som är effektivt är cykel och under vinterhalvåret så kanske det inte blir så mycket av den varan. Du kanske har en cykel som står i förrådet och då kan en cykeltrainer vara det som du ska köpa dig. På en cykeltrainer så monterar du din vanliga cykel och cyklar. Det kan vara en stor fördel att använda din vanliga cykel då du är van vid den och vet vilken träning du får med den under sommaren.

Det är viktigt att du skapar träningsprogram som du följer. Detta för att din träning ska ge bästa effekt. Varva vanlig cykelträning med intervallträning för ett gott resultat. Internet kan ge dig bra tips på hur du bör lägga upp din träning och hur du ska tänka på detta med intervallträning. Genom din cykeltrainer så kan du när helst lusten faller på ta ett träningspass hemma.

Lycka till med din träning och vi hoppas att du kommer att förbättra din kondition genom cykelträning året om.