Spela på favoritlaget

Det är lika roligt varje år då fotbollssäsongen drar igång på allvar och man kan följa sina favoritlag genom serierna. Det kan vara fråga om allsvenskan eller någon utländsk serie som Premier League. Du har säkert något lag som du håller på och följer genom serien.

fotboll

Att spela på favoritlaget är alltid lite klurigt, helst vill man ju att laget ska vinna men samtidigt så kan det vara en sådan match där man vet att det andra laget är snäppet bättre just nu. Då kan det vara svårt att sätta sitt favoritlag som vinnare när man ska tippa på veckans matcher. Att läsa till sig hur de olika lagen har presterat och veta i vilken form dom kan finna sig i kan vara bra att få veta innan man lämnar in sin tipsrad. Speltips från andra är alltid bra att få för att kanske få en hum om hur man ska kryssa i veckans kupong.

På flera TV kanaler kan man också följa sina favoritlag genom att kolla in matcher och studiosnack där det diskuteras hur formen är och vilka chanser de har inför nästkommande match. På matchdag är det alltid skoj att se hur de sköter sig på planen och har man dessutom tippat sitt favoritlag som vinnare så blir det extra spännande att följa matchen. Varför inte samla ihop kompisgänget och gör en liten större spelinsats med en större kupong till helgen. Kanske dags att få in tretton rätt och vinna storkovan.