Fotboll på Heden

Sportsbooken i Leo Vegas

Leo Vegas är en av de mer populära spelsidorna på nätet. På Leo Vegas hittar du så gott som allt i spelväg. Det innebär ett riktigt bra utbud av casinospel – men det är inte allt. Leo Vegas är också kända för att ha en riktigt vass sportsbook, en sportsbook som dessutom kommit att bli ännu bättre under den senaste tiden.

Utbud av spel

En viktig faktor när du ska välja en sida att betta på är att deras sportsbook innehåller de sporter du tycker om att spela på. Leo Vegas håller fanan högt på den fronten. Bland de tillgängliga sporterna på sidan hittar du amerikansk fotboll, baseball, basket, fotboll, galopp, snooker, schack och strandfotboll. Så gott som allt finns på sidan. I egenskap av en modern sida kan du dessutom spela e-sportspel på sidan.

Live betting på Leo Vegas

Det som Leo Vegas gör lite extra bra är den livebetting man erbjuder på sidan. Dels finns det ett bra utbud av matcher att betta live på men det är inte allt. Leo Vegas har verkligen satsat på livebetting-upplevelsen. Därför kan du numera streama de större matcherna på Leo Vegas. Att du livestreamar innebär att du får se matchen du spelar på direkt när den spelas. Kvalitén är god och det finns ingen hake med erbjudandet. Det enda du behöver göra är att satsa pengar på Leo Vegas för att få se matchen. Då slipper du betala en massa pengar till streamingbolaget, pengar du istället kan lägga på bettingen, något som förhoppningsvis kommer resultera i fina vinster.

Bonus

De aktuella kampanjerna varierar på Leo Vegas. Det brukar dock alltid finnas en bonus att plocka. Sportbonusen just nu ger dig 1 000 kronor i en insättningsbonus. Du blir dessutom ytterligare belönad när du väljer att spela på din mobil för första gången. Då matchar Leo Vegas ditt spel med upp till 200 kronor!